Търсите идеалният служител или искате да бъдете такъв? Това са 3 качества, които ще Ви помогнат да разпознаете перфектното допълнение към Вашият екип.

  1. Трудолюбие

Идеалният служител обича това, което прави. Той е готов да се посвети изцяло на работата си  или поне през времето, което прекарва на работното си място.

  1. Отговорност

Не всеки е в състояние да поеме отговорност за своето решение. Често ли чувате от служителите: „Както Вие решите“, „ Вие знаете по-добре.“, „Не съм силен в това?“ Използвайки тези фрази, служителите се опитват да избегнат отговорността. И обратното: „Ще разбера“, „Няма проблем, мога да го направя“, „Всичко е под контрол“ – фрази, които казват хората, които са готови да поемат отговорност.

  1. Безконфликтност

Това е един от основните елементи в нашия списък. Интриги, клюки, кавги определено не са това, от което се нуждае Вашата компания и ако сте служител в нея. Безконфликтните хора са по-продуктивни в работата си и постигат по-голям успех.

Ние проверяваме всички тези точки, когато избираме служители за Вашата компания. За нас е важно хората, които намираме за Вас да са максимално близки до портрета на идеалния служител.

Търсите перфектния персонал?

Пишете ни на : preference.office@gmail.com – Ще Ви разкажем повече!

Или позвънете на: 0894 72 22 36 – ще организираме среща в нашия офис.

–-

Преференция, агенция за подбор и обучение на персонал.

Варна, ул. Братя Миладинови, 156