Въпреки развития пазар и изградения имидж на специалиста по подбор, някои кандидати все още се страхуват от подобна комуникация, особено когато комуникацията не е пряко с фирмата работодател.

Кой е HR – специалиста ?
HR специалист е лице, което действа като посредник между кандидат и работодател. Той се грижи както за успешното запълване на позицията, така и за самия кандидат. Тук става въпрос за успешното преминаване на изпитателния период на кандидата и последващата му висококачествена работа във фирмата. Всичко това засяга репутацията на агенцията и нивото на професионализъм на специалистите в нея.
Следователно, ако сте търсещ работа, ще Ви бъде предложено точната позиция, където наистина да се развивате като професионалист.

Защо е удобно да работите с HR специалисти?
1 . Те сами ще Ви намерят!

Работата на специалистите по подбор е да намират правилните кандидати, използвайки множество канали за тази цел.

2 . Разнообразни работни позиции.

Обикновено дейността на агенцията предлага повече от едно свободно място. Следователно, след интервюто най-вероятно ще Ви бъдат предложени няколко варианта, съобразени с Вас – изисквания, компетенции и опит.

3. Ще намерим достойно място за Вас!

Компаниите, които са готови да плащат за услугите на агенции за подбор на персонал, приемат сериозно въпроса за наемането на служители.

4.  Ще Ви спестим време.
HR специалистът ще изясни много гледни точки, които Ви интересуват по отношение на свободното място, за което сте кандидатствали и ще даде отговори на въпросите Ви.

5. Ще Ви помогнем да получите интервю.

Нашият специалист ще оцени Вашите плюсове и минуси и ще ви помогне да преминете успешно интервюто, да се докажете, като покажете най-добрите си страни.

HR специалистът е много полезен и необходим, както за кандидатите, така и за работодателите. Не се страхувайте да се свържете с фирми за подбор на персонал. Добрият HR е ключът към Вашия успех, спестеното време и усилия и на двамата участници в набирането на персонал.

Искате да разберете повече?

Свържете се с нас на preference.office@gmail.com .

Или ни се обадете на 0894 722 237 – Ще организираме среща със HR-специалист в нашия офис.